Salomon 1965 compra l'històric Hotel Llevant de Llafranc

El gestionarà el Grup Isabella's, una firma participada pel vehicle d'inversió familiar

L'històric Hotel Llevant de Palafrugell (Baix Empordà) situat a Llafranc, que els seus propietaris van anunciar aquest octubre que abandonaven el negoci després de 85 anys, ha trobat en el vehicle d'inversió familiar Salomon 1965, l'empresa decidida a comprar-lo.

El Llevant és un hotel amb 24 habitacions fundat el 1935 per la família Farrarons i actualment gestionat per la tercera i quarta generació de la mateixa família. Abans de la pandèmia, els propietaris de l'Hotel Llevant van engegar una profunda renovació arquitectònica dirigida per Pau Llimona que ha atret nous perfils de viatgers.

Per part de Salomon 1965, l'operació de compra els permet seguir desenvolupant el seu model de negoci. En aquesta ocasió, l'adquisició l'ha dut a terme juntament amb el Grup Isabella's, firma participada per Salomon 1965 que serà l'encarregada de gestionar tant l'hotel com el restaurant.

Salomon 1965 és un vehicle d'inversió familiar, amb presència nacional i internacional als sectors immobiliari, financer, serveis i capital risc. El 28% de les inversions d'aquesta firma es destinen al sector immobiliari, posant el focus en la compra i el reposicionament de tota mena d'actius. L'estratègia de Salomon 1965 és afegir valor contemplant l'escenari de la posterior venda o el manteniment de l'actiu per llogar-lo.