Riudellots de la Selva aprova la reforma del camí de Franciac per 465.000 euros

Els treballs, que han de durar quatre mesos, consisteixen en la millora del ferm

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha aprovat definitivament el projecte d'arranjament del camí de Franciac que uneix el centre del municipi amb aquest nucli que a dia d'avui es troba força deteriorat. El cost del projecte és de 465.445,21 euros (IVA inclòs) i té un període d'execució de quatre mesos.

Els treballs s'han programat després que la calçada ha quedat molt malmesa per diversos factors com ara el pas de tractors, l'aixecament de paviment per les arrels dels arbres, la falta de manteniment, el pas de vehicles pesants, entre d'altres.

Les obres es faran en una sola fase i serà necessari en casos puntuals realitzar desviacions de trànsit que la Policia Local senyalitzarà i informarà als veïns. Es preveu el fressat de varis trams de la calçada asfàltica existent on es preveu de realitzar una millora de la caixa de pavimentació. Pel que fa a l’enderroc de la pavimentació d’asfalt, es proposa fer-ho mitjançant fresat per tal de poder reutilitzar aquest material per a terraplens de rasa de serveis en la mateixa obra.

La rehabilitació podria començar a finals d'aquest any o inicis de l'any vinent.