L'Espai Gironès celebra la primera desfilada recuperant el format prepandèmia

La segona tindrà lloc el 15 d'octubre

L'Espai Gironès de Salt va celebrar dissabte passat la primera desfilada a la Fashion Espai, que va tenir lloc a les escales mecàniques amb models professionals. El proper 15 d’octubre, es durà a terme la segona desfilada, a les sis de la tarda. En aquestes activitats hi participen els guanyadors de les dues últimes edicions, Ángel Geriach (2020) i Jonathan Acosta (2021).

Més de 250 persones s’han inscrit en aquesta edició als càstings per a la Fashion Espai, que se celebra fins al 15 d’octubre al centre comercial i que acosta al públic les darreres tendències de la moda de tardor i hivern. Aquest any s’ha recuperat el format del 2019 i es fan les desfilades a l’interior del centre comercial. Els càstings han anat adreçats a totes les persones a partir de 16 anys, sense límit de talles. Entre tots els participants s’ha sortejat una targeta regal de 200 euros, que es va entregar durant la primera desfilada a Ainhoa Leva, de Malgrat de Mar.

La semifinal del càsting de models es farà demà, dimarts 11 d’octubre, a les sis de la tarda a la plaça del Foc, i sortiran els quatre finalistes que optaran a guanyar el concurs. El vencedor/a del concurs de models rebrà un contracte de representació amb l’agència de models Towanda Models i un book de fotografies amb el fotògraf de moda Sergi Jasanada; cursos de formació amb Towanda Models; i un cap de setmana d’allotjament a l’Hotel Royal Passeig de Gràcia, amb bitllets de TAV i esmorzar inclòs pel guanyador i un acompanyant. 

En aquesta edició també s’ha organitzat, com l’any passat, un Càsting de famílies reals, dimecres 12 d’octubre, de quatre de la tarda a set del vespre, a la plaça del Foc. Es farà una votació popular a través de les xarxes socials i el premi per a la família guanyadora serà una targeta regal de 200 euros. Dissabte 15 d’octubre s’anunciarà el guanyador de la targeta regal i es farà l’entrega a les sis de la tarda, durant la segona gran desfilada.

Sortejos i premis

Fins al 15 d’octubre, a les dues de la tarda, es pot participar en el sorteig de quatre vals de 150 euros per gastar en compres a l’Espai Gironès. Per participar cal presentar tiquets únics de compra d’un mínim de 20 euros de qualsevol establiment del centre comercial, a l’estand ubicat a la plaça del Foc i recollir un número de participació. Es pot participar tantes vegades com es vulgui, sempre que en cada ocasió es presenti un tiquet de compra d’un mínim de 20 euros. Com més tiquets es presentin més participacions s’aconseguiran. El primer val ha estat per Núria Torres, de Barcelona.

L’entrega dels quatre premis tindrà lloc presencialment. Dissabte se’n va entregar un i el dimecres 12 d’octubre (1) i el dissabte 15 d’octubre (2), a les sis de la tarda, s’entregaran els restants a la plaça del Foc de l’Espai Gironès. Els premis s’entreguen en format targeta regal Espai Gironès, amb una validesa fins al 31 de desembre de 2022, i es podran utilitzar a qualsevol establiment del centre comercial.

Durant la campanya també es porta a terme un sorteig diari, del 5 al 14 d’octubre (exceptuant el 8 i 9 d’octubre) de 50 euros per gastar als establiments de l’Espai Gironès. Cada dia el sorteig anirà enfocat a un sector específic dins el món de la moda (maquillatge, moda infantil, moda esportiva, entre d'altres). Els guanyadors fins ara són Antònia Caballero de Salt (moda infantil); Yasmina El Khattabi de Llagostera (ulleres); i Anna Costa de Gelida (moda masculina).

Per participar només cal seguir el compte d’Instagram de l’Espai Gironès i presentar-se a l’estand ubicat a la plaça del Foc per recollir el número per format part del sorteig.