Anuncien els grups que actuaran al Festival Pròxims

Tindrà lloc el 10 d'agost i les entrades aniran a partir dels 15 fins els 45 euros

Els grups Manel, el Petit de Cal Eril, Extraperlo, Inspira, Berlinist i els cantants Maria Rodés, Ramon Rodríguez i Martí Sales han confirmat la seva assistència al Festival Pròxims de Calonge el pròxim 10 d'agost, segons ha informat l'organització.

El festival ja havia anunciat la seva edició al Poble Espanyol el 18 de juliol, amb també la participació de Manel -que avui llença al mercat el seu tercer disc-, a més de Dorian, Bremen, Mine! i The Free Fall Band. Les entrades es posaran a la venda a partir del 17 d'abril a les dotze el migdia a Atrapalo.com amb una promoció limitada de 15 euros.

El preu anirà pujant en trams de cinc euros fins a arribar a un màxim de 45 euros. També actuaran al Castell de Calonge el quartet barceloní Extraperlo, que presentarà el disc 'Delirio Específico'; El Petit de Cal Eril amb 'La figura del buit' i Inspira, que presentarà 'Amunt'. Per la seva part, Berinist portarà al directe 'Landscapes', mentre que Maria Rodés, Ramón Rodríguez (The New Raemon) i Martí Sales (Els Surfin' Sirles) donaran a conèixer el seu treball 'Convergència i Unió'.