El 'Girona, Temps de Flors' ja té imatge promocional

El cartell guanyador és autoria de Sandra Castillejos

El cartell de la 58ena edició de 'Girona, Temps de Flors' s'ha presentat aquest matí a l'Institut Santiago Sobrequés de Girona. "L'obra guanyadora expressa el compendi d'emocions i propostes que significa 'Girona, Temps de Flors'" ha explicat l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, durant l'acte de presentació.

El disseny elaborat per l'alumna Sandra Castillejos representa, sobre un fons blanc, una nena amb un bufador de bombolles d'on surten flors. El coordinador del batxillerat artístic i dels projectes de 'Girona, Temps de Flors', Joan Cumeras, n'ha destacat la combinació d'espais buits i espais plens, així com la idea que "les flors semblin expandir-se fora del cartell".

El disseny l'ha seleccionat el jurat entre catorze propostes preseleccionades. Han participat en el concurs una vuitantena d'alumnes de diversos batxillerats que cursen l'assignatura de Cultura Audiovisual. Si bé l'any passat els rumors van anticipar el guanyador entre els estudiants, aquest any l'alumnat ha estat expectant fins a l'últim moment.

Durant l'acte de presentació, el director de l'IES Santiago Sobrequés, Pedro Cortés, s'ha mostrat agraït que els alumnes del centre puguin representar la ciutat i l'institut. Fa quatre anys que l'Institut Sobrequés col·labora amb el cartell de l'exposició floral. El disseny es podrà veure a totes les ciutats amb tren d'alta velocitat, ha explicat Carles Puigdemont.

A l'acte també hi eren presents la regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat, i els representants de les diferents associacions històriques que col·laboren en l'organització de Temps de Flors.
  • La guanyadora del concurs, Sandra Castillejos, explica la seva obra