Blanes restringeix l'aparcament i circulació a l'Avinguda Vila de Madrid durant sis mesos

El motiu són unes obres que comencen el 4 d'octubre

Blanes (Selva) inicia aquesta setmana les obres de reforma de la Zona Turística, situada al barri d’Els Pins. Abans de començar caldrà fer tota una sèrie de treballs previs, i per això a partir del 4 d’octubre, el trànsit en tota la zona dels voltants quedarà afectat.

Més concretament, des d'aleshores i mentre durin les obres de la primera fase (que preveuen un termini aproximat de sis mesos), no es podrà circular ni estacionar per l’Avinguda Vila de Madrid. Per això, la Policia Local de Blanes s’ha encarregat de dissenyar un circuit alternatiu al tancament complet que s’haurà de la zona afectada pels treballs de reforma, més concretament entre els carrers Mediterrani i Enric Morera.

El circuit alternatiu transcorrerà pel Passeig de S’Abanell –que circumstancialment passarà a tenir doble sentit de circulació des de l’Avinguda Mediterrani fins al Carrer Enric Morera, que serà de sentit d’entrada per accedir a la zona sud d’Els Pins. Això afectarà tant el trànsit rodat genèric com el transport públic, que veurà afectada la seva ruta habitual.