Enxampen quatre lladres amagats al teulat del Bauhaus de Girona on hi volien robar

Els Bombers van ajudar als Mossos a pujar al teulat per arrestar-los

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona conjuntament amb agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius, van detenir el dia 25 de setembre, quatre homes d’edats compreses entre els 24 i 45 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Pels volts de les dues de la matinada del mateix dia 25, els mossos van rebre un avís des del centre de control de videovigilància del MediaMarkt, situat al polígon Mas Gri de Girona, ja que les càmeres havien detectat la presència de quatre persones amb actitud sospitosa caminant per la part posterior de l’edifici.

Els mossos van fer comprovacions i van determinar que els quatre individus s’havien enfilat amb una escala metàl·lica per la part de darrere de Bauhaus fins a la teulada i seguidament l’havien recollida per no aixecar sospites.

Immediatament, es va establir un dispositiu policial que va comptar amb els agents de seguretat ciutadana van assegurar el perímetre i van demanar el suport dels agents de l’ARRO i la presència del cos de Bombers amb la grua amb cistell per tal que els agents poguessin accedir amb seguretat a sobre de la coberta exterior.

Els agents van trobar les quatre persones estirades immòbils a terra que anaven vestides de fosc, amb guants de treball posats, amb caputxes i gorres fosques i dos d’ells amb motxilles a l’esquena. També portaven tot d’estris i objectes necessaris per dur a terme el robatori tals com tornavisos, tisores de tallar xapa, cisalla, discs de mola, lots i cordes.

Els policies van frustrar el robatori i van detenir els autors que van baixar juntament amb els agents amb la grua cistella. Els arrestats, a qui alguns d’ells els consten antecedents policials per delictes similars, van passar a disposició davant del jutjat en funcions de guàrdia de Girona que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.