Aprovada definitivament l'ampliació de l'ambulatori d'Empuriabrava per 200.000 euros

Els treballs començaran a finals d'aquest 2022

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries (Alt Empordà) ha aprovat definitivament l'ampliació del dispensari d'Empuriabrava amb una inversió de 200.000 euros (IVA Inclòs) que ha de servir per a posar-hi més consultes, afegir un espai per al personal i un ascensor. Està previst que els treballs comencin a finals d'aquest 2022 i acabin en el primer trimestre de l'any vinent. El projecte va escollit durant les votacions dels pressupostos participats de l'any passat.

En la memòria del projecte s'explicita que l'actual edifici no disposa d'espai suficient per a desenvolupar correctament la seva tasca i donar servei als veïns residents a la urbanització. Per tot això es va proposar una ampliació aprofitant la planta superior on hi ha el centre cívic i que fins a data d'avui s'hi celebren les reunions de l'entitat, permetent la creació d'un auditori en un altre edifici.

Aquest centre cívic es troba en un edifici annex a l'ambulatori i el futur auditori es traslladarà fins a l'edifici de Serveis situat a l'entrada d'Empuriabrava on a dia d'avui s'hi troba la Policia Local.