Troben el cos sense vida del pescador de 81 anys desaparegut al golf de Roses

Salvament Marítim l'ha localitzat davant la platja de les Dunes a Sant Pere Pescador

Els equips de recerca que abans d'ahir van iniciar les tasques per trobar un pescador de 81 anys de nacionalitat alemanya desaparegut al golf de Roses han localitzat el cos sense vida aquesta tarda a una milla de la platja de les Dunes a Sant Pere Pescador (Alt Empordà).

Salvament Marítim de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec del cos que han traslladat fins al port de l'Escala on la comitiva judicial ha fet l'aixecament del cadàver. La recerca es va iniciar el diumenge quan diversos testimonis es van trobar a Empuriabrava una barca a la deriva sense ningú al seu interior a les 11:19h.

Tot plegat va portar a pensar que el seu ocupant hauria pogut caure a l'aigua. Aquest extrem es va confirmar poques hores més tard en descobrir-se que l'embarcació havia estat llogada per un pescador alemany de 81 anys. A partir d'aleshores es va iniciar el dispositiu de recerca que no va fructificar i va aturar-se pels voltants de les nou del vespre. El dilluns al matí es va reprendre sense èxit i avui finalment l'han localitzat. 

En les tasques de recerca per mar i aire hi han participat Salvament Marítim amb dues embarcacions Salvamar (l'Alnilam i la Castor) i també un helicòpter. També hi havia la patrullera i bussejadors de la Guàrdia Civil (els GEAS) que fan recerca submarina, Bombers, Mossos d'Esquadra i Protecció Civil de l'Escala, acompanyats tots ells per un efectiu del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La recerca es va realitzar per tot el golf de Roses, des de Cap de Creus fins a l'Estartit.