Flos Mariae amenaça amb denunciar Los Javis mentre roden a Girona

Tres germanes asseguren no haver autoritzat la sèrie a Movistar +

Flor, Montserrat i Patricia Bellido Durán, tres exmembres del grup Flos Mariae de Cassà de la Selva (Gironès) i que actualment formen part de Mariah's Pop, han publicat un vídeo a les seves xarxes socials on asseguren que no han autoritzat fer servir el nom de la banda que les va llençar a la fama per tal de promocionar la nova sèrie que estan rodant a Girona Javier Calvo i Javier Ambrossi (Los Javis).

'La Mesías' és el nom escollit per aquesta producció de Suma Latina i Movistar+ que, en cap cas, ha fet menció a les conegudes joves que en el seu dia van popularitzar temes tan llegendaris com 'Amén' on la lletra conté versos de l'estil "como una loncha de queso en un sándwich preso, te sientes sin sosiego entre la duda y el miedo". La realitat és que han estat els mitjans de comunicació generalistes de la demarcació de Girona que han fet el símil.

Tanmateix, les tres germanes han publicat un vídeo a YouTube amb l'estil sobri, pausat i dantesc amb el que tenen al seu públic habituat, on amenacen amb emprendre accions legals "en el cas que mitjançant la sèrie es cometi el delicte d’injúries contra el nostre dret a l’honor". I van més enllà: "No donem el consentiment perquè se’ns vinculi amb aquesta sèrie. La productora no ha sol·licitat permís per a res", han reblat les membres de Mariah's Pop vestides de rigorós negre amb un fons neutre al darrera.

Precisament Los Javis són aquesta setmana a Girona rodant escenes de la sèrie on hi apareixerà la plaça del Vi i la Catedral, entre d'altres. "La Mesías" tracta "de la superació del trauma i del fanatisme religiós, que barrejarà gèneres i èpoques", assenyala Movistar+ en el dossier promocional.

El trio Bellido Durán finalitzen el seu vídeo-comunicat informant que el 15 d'octubre publicaran una nova cançó, per no perdre la tradició mensual que els seus fans esperen amb delit.