Salt crearà 300 places d'aparcament darrera la Coma Cros

L'equipament es troba entre les Naus Guixeres i Girona Tèxtil

L’Ajuntament de Salt (Gironès), un cop signat el conveni amb Girona Tèxtil, preveu començar la redacció del projecte per a la construcció d’un nou aparcament amb capacitat per a, aproximadament, 300 places públiques que se situaria en un solar de 7.141 metres quadrats entre les Naus Guixeres (darrere la Factoria Cultural Coma Cros) i la fàbrica Girona Tèxtil. Aquesta actuació serà possible a través del conveni que s’emmarca dins els diferents canvis regulats en la modificació de planejament vinculat al Sector Sud.

El regidor de Territori de l’Ajuntament de Salt, Àlex Barceló, explica que “estem molt satisfets amb aquesta oportunitat de conveni perquè ens permetrà cobrir la necessitat d’aparcaments existents en una zona de Salt on, a banda de la demanda de places al barri, hi ha molta activitat gràcies a equipaments com la Coma Cros o el Canal o l’Institut Vallvera”.

Per la seva banda, l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, afegeix que “després del vistiplau del plenari, al mateix temps que tanquem l’acord definitiu ja treballarem en una actuació que ens permetrà donar resposta a la necessitat de places d’aparcament que ens han expressat els veïns i veïnes”.

Un cop les dues parts signin el conveni els propers dies es començarà la redacció del projecte que establirà els costos i terminis per poder-lo dur a terme.