Detingut per conduir drogat, sense carnet, fugir d'un control a Figueres i xocar contra una furgoneta dels Mossos

L'arrestat té 26 anys i acumula diversos antecedents

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove per conduir drogat i sense carnet, fugir d'un control a Figueres (Alt Empordà) i xocar contra una furgoneta policial. El detingut, que té 26 anys, acumula diversos antecedents. Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de sis de la tarda.

Els agents de Trànsit havien muntat un control a l'entrada de Figueres per l'N-IIa i, quan han volgut aturar la furgoneta que conduïa el detingut, el jove ha accelerat i ha fugit. A partir d'aquí s'ha iniciat una persecució, durant la qual el noi ha conduït de manera temerària, fins a l'altura del McDonald's de l'avinguda Salvador Dalí. Aquí, el jove ha xocat contra una de les furgonetes policials que l'intentava interceptar i ha estat quan els Mossos l'han pogut arrestar.

L'arrest del jove ha captat l'atenció de molts dels qui en aquella hora circulaven per l'avinguda, una de les artèries viàries de la ciutat. Perquè a més de la furgoneta de Trànsit, una furgona dels ARRO també s'ha encreuat al mig de la calçada per donar suport amb la detenció.

Al jove, que té 26 anys, se l'acusa d'un reguitzell de delictes. Entre aquests, conducció temerària, no tenir permís, anar sota la influència de les drogues, negar-se a fer el drogotest i atemptat contra agents de l'autoritat (perquè s'ha resistit a la detenció).