Salt invertirà 85.775 euros més en renovar l'enllumenat

Les obres duraran quatre mesos en diversos carrers

L’Ajuntament de Salt (Gironès) continua donant compliment a la planificació per millorar la xarxa viària i, en aquest cas, l’enllumenat públic. En aquest sentit, durant les properes setmanes s’iniciaran actuacions a diversos carrers de la ciutat, unes obres que compten amb un pressupost de 85.775 euros i un termini d’execució de quatre mesos.

Concretament, se substituiran les lluminàries tradicionals per les de tecnologia LED als carrers Alfons Moré, Miquel Martí i Pol i Pla de Salt.

També està previst instal·lar-ne al circuit de Pump Track així com la renovació del quadre elèctric i de les seves línies de la xarxa que són les que cobreixen els carrers Isaac Albéniz, Pintor Fortuny i carrer Major. Per últim, també es canviaran a LED les lluminàries del carrer Llarg, entre el carrer Sant Joan i la Plaça de la Vila, incloent-hi la plaça del pati del Teatre.

El regidor de Territori de l’Ajuntament de Salt, Àlex Barceló, explica que “continuem donant continuïtat a les diverses inversions que teníem planificades per aquest mandat i que ens estableixen tota una sèrie de prioritats que anem executant progressivament”.

Per la seva banda, l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, afegeix que “la millora de la il·luminació als nostres carrers és una demanda que ens han traslladat els veïns i veïnes dels barris de la ciutat i, amb responsabilitat i sent conscients d’aquesta petició, aquestes inversions estan incloses de forma prioritària en les destinades a millorar de la xarxa viària de Salt”.

Actuació al carrer Major

El nou paquet d’actuacions per millorar l’enllumenat de Salt arriba després que a principis d’aquest any 2022 hagin finalitzat els treballs de millora de la il·luminació del carrer Major de Salt, concretament al tram que va del carrer Cervantes a la Travessia de Santa Eugènia. L’actuació va comptar amb un pressupost de 31.698 euros.