Dos detinguts que havien llogat un apartament a Blanes on traficaven amb marihuana i haixix

Els van enxampar quan ja marxaven amb les maletes on havien posat mitjons amb lleixiu per tapar l'olor de la droga

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes (Selva) van detenir el dia 13 de setembre dos joves, de 22 i 31 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Pels volts de les 10:0h del mateix dia, els mossos de la Unitat de Seguretat Ciutadana, van tenir coneixement que en un apartament d’ús turístic de Blanes s’hi podria dur a terme alguna activitat relacionada amb el tràfic de drogues.

Una patrulla va anar al lloc per comprovar els fets i va localitzar dos homes que sortien de l’apartament amb maletes. Aquests van explicar que deixaven el pis per finalització del lloguer. Entre l’equipatge portaven una capsa de cartó amb cinc paquets embolcallats que contenien haixix.

Aquests embolcalls anaven acompanyats de mitjons impregnats amb lleixiu per dissimular l’olor. També hi havia dos paquets més, envasats al buit, que contenien marihuana. El total hi havia 869 grams d’haixix i 487 grams de marihuana. Davant d’aquests indicis els policies van detenir als dos homes.

A la tarda es va practicar una entrada i perquisició al domicili. Durant l’escorcoll es va localitzar una balança de precisió i una màquina per envasar al buit i restes de substància en pols blanca.

Els detinguts, un dels quals tenia antecedents, van passar l’endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.