Busquen figurants a Girona per una nova sèrie amb Jake McDorman i Betty Gilpin

La producció arriba de la mà de la Warner Bros

ACTUALITZAT 9/9 12:33h | La setmana vinent Girona acollirà un càsting de figurants per a una nova sèrie produïda per la Warner Bros i que comptarà amb tres reconeguts actors nord-americans com ara Jake McDorman (Watchmen, Lady Bird o Limitless), la tres vegades nominada a un Emmy, Betty Gilpin (Glow, La Guerra del Mañana o La caza) i també David Arquette (Scream, Nunca me han Besado), entre d'altres.

La sèrie, que portarà per títol Mrs. Davis, tractarà sobre una batalla entre la fé i la tecnologia de "proporcions bíbliques" segons asseguren fonts de la productora, que no n'ha donat més detalls. Amb tot, el càsting s'ha programat pels dies del 15 al 17 de setembre i tindrà lloc al Plató Girona (Parc Científic de la UdG a l'edifici Narcís Monturiol) de les deu del matí fins a dos quarts de dues de la tarda i de les quatre fins a dos quarts de vuit del vespre.

Es busquen persones de partir de 16 anys amb ètnies i perfils variats que un cop seleccionats seran donats d'alta a la seguretat social i rebran remuneració econòmica. Encara que el rodatge serà en Girona, les escenes estan basades en diferents llocs (França, Escòcia, Itàlia...), pel que busquen gent de qualsevol ètnia. També estarà ambientat en diverses èpoques (segles XII, XIII, XIV, i fins l'actualitat).

És per això que en quant a l'estil volen tant looks clàssics (cabells llargs especialment a homes, barbes, pèl-rojos, cabells naturals...) com modernes (tallada de cabells arriscats, tints cridaners, pírcings, tatuatges...) A més estats en diverses ètnies: nòrdics, orientals, afroamericans, entre d'altres.

En assistir a la prova cal que portin documentació en vigor (DNI o bé el NIE), fotocòpia del compte bancari i que prèviament s'hagin inscrit en el web de l'empresa encarregada de la selecció. És recomana dur mascareta malgrat no és obligatòria.