Presó provisional per a l'home acusat de matar-ne un altre d'una ganivetada a Masarac

Agressor i víctima són dos joves d'origen gambià i la causa està oberta per un delicte d'assassinat

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 de Figueres (Alt Empordà) ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home acusat de matar-ne un altre d'una ganivetada a Masarac (Alt Empordà). Agressor i víctima són dos joves d'origen gambià i la causa està oberta per un delicte d'assassinat.

El succés es va produir pels voltants de les 21.00 hores de dimecres quan agents de la comissaria de Figueres van rebre l'avís d'una baralla que s'estava produint al carrer del Mont de Masarac. Quan aquests van arribar al lloc, van constatar que hi havia un home que presentava ferides compatibles amb les causades per arma blanca. Des del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) van assistir la víctima, que finalment va morir.

Segons fonts properes al cas, víctima (de 29 anys) i detingut (de 26 anys) vivien a la mateixa casa amb altra gent –de fet, compartien habitació- i eren d'origen subsaharià, concretament de Gàmbia. Tots dos treballaven de temporers a la zona.

Per causes que es desconeixen, van iniciar la disputa aquest dimarts i quan dimecres la víctima va arribar a casa, van tornar a discutir i l'agressor li va assestar una ganivetada. Van ser els companys de pis els qui van avisar els serveis d'emergències i van intentar baixar la víctima al pis de baix, però quan el SEM hi va arribar ja no va poder fer res per salvar-li la vida.

Els Mossos van detenir el presumpte autor al mateix carrer. Duia el ganivet amb el qual l'hauria apunyalat. La Divisió d’Investigació Criminal s’ha fet càrrec del cas.