Quatre detinguts a Palafrugell per protagonitzar una baralla i un robatori

Dos dels arrestats van forçar les màquines de neteja de vehicles en una benzinera

Agents de la Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) han protagonitzat els últims dies diverses detencions. En total, han arrestat quatre persones que han estat acusades pels delictes de lesions i robatori.

La primera de les detencions es va realitzar dissabte a la tarda, quan al barri de la Sauleda es va produir una baralla entre dos grups de joves. La Policia Local hi va intervenir i posteriorment un dels joves es va personar a la comissaria per denunciar els fets. La Policia Local va procedir a la identificació dels implicats i a la seva detenció. Els detinguts són dos joves 19 i 24 anys.

En el segon cas, l’actuació d’agents de paisà juntament amb la col·laboració ciutadana va permetre la detenció de dos homes que havien fet un robatori a una benzinera del municipi. Els autors dels fets havien forçat les màquines de recaptació de monedes de la zona de neteja de vehicles i, posteriorment, van ser localitzats amb els diners robats i les eines utilitzades en el robatori. Els dos detinguts, de 51 i 43 anys, tenen nombrosos antecedents en delictes contra el patrimoni.