Pidola a un ancià de 92 anys a Olot, hi torna l'endemà, l'agredeix i li roba la cartera

L'agressor va assaltar a la víctima al garatge de casa seva

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot van detenir el dia 20 d’agost un home de 50 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. El mateix 20 d’agost, pels volts de dos quarts d’onze del matí una patrulla que es trobava fent patrullatge per la localitat d’Olot va ser requerida perquè un home d’edat avançada havia patit un robatori violent al seu domicili de l’Avinguda Santa Coloma de la mateixa població.

L’home de 92 anys es trobava al garatge de casa, amb la porta oberta, quan un home el va agafar pel coll, el va tirar a terra i li va treure els diners que portava a la cartera, 550 euros en efectiu. Gràcies als crits de la víctima demanant auxili, un veí que passejava el gos, va poder veure l’autor dels fets fugint a peu.

Tant la víctima com el testimoni van poder donar una descripció molt acurada de l’autor del robatori, home, pell fosca, prim, cabell curt i arrissat, samarreta de ratlles blanques i verdes i bandolera negra creuada. Amb aquests detalls les patrulles van iniciar la recerca de l’autor dels fets.

Pocs minuts més tard, els agents van localitzar una persona que coincidia plenament amb la persona descrita, però en l’escorcoll els agents no van localitzar els diners de la víctima.

Es dona el cas que el detingut ja va anar el dia abans a casa de la víctima per demanar diners i la víctima, amb tota la bona voluntat, li va donar 12 euros. El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el dia 21 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.