L'Acústica incorpora a Mariona Escoda i Lal'Ba a la programació

El festival homenatjarà Pau Riba reproduint les seves cançons entre concert i concert

L'Acústica incorpora dues actuacions més al cartell del festival que es farà entre l'1 i el 4 de setembre. La primera d'elles és Mariona Escoda, la guanyadora del programa de televisió 'Eufòria', que actuarà el diumenge 4 de setembre a les sis de la tarda a l'escenari de la Rambla.

Aquesta serà la primera ocasió que Escoda ofereixi un concert en solitari en gran format des de la sortida del programa de TV3. L'Acústica també incorpora Lal'Ba en substitució de Memé, que està de baixa de maternitat. Es tracta d'un dels grups amb més projecció i que compta amb col·laboracions amb Adrià Sales, entre d'altres. Per últim, el festival de Figueres farà un homenatge a Pau Riba reproduint els seus temes en els moments d'espera entre concerts.

La guanyadora del programa de TV3 'Eufòria', Mariona Escoda, actuarà al festival Acústica de Figueres el diumenge 4 de setembre a les sis de la tarda. Serà a l'escenari de la Rambla, on hores abans haurà tocat Joan Dausà, Oques Grasses o The Tyets. En aquesta ocasió Escoda pujarà en solitari a l'escenari, a diferència d'altres concerts que havia fet amb companys del programa o fent col·laboracions amb altres artistes.

Una altra de les incorporacions que el festival ha anunciat aquest dimarts és Lal'Ba, que substituirà a Memé a causa d'una baixa per maternitat. Lal'Ba actuarà a l'escenari de la plaça de Catalunya el divendres 2 de setembre a les onze de la nit.

Per altra banda, des de l'Acústica han anunciat que aquest any homenatjaran a Pau Riba, que havia actuat en diverses edicions del festival. L'homenatge consistirà en reproduir la seva discografia en els escenaris de la Rambla, la plaça de Catalunya i la de la Palmera entre concert i concert.