Cinc joves apallissen a Girona un home de 74 anys que es queixava del soroll

La víctima explica que cada nit s'apleguen moltes persones que fan xivarri

Un home de 74 anys i veí del barri de Germans Sàbat de Girona va ser objecte la nit de dilluns passat d'una pallissa per part de cinc joves a qui s'havia anat a queixar perquè estaven fent soroll i el molestaven. La víctima, L.M.L, va rebre un cop de puny a la cara i puntades de peu quan es trobava al terra mig estabornit, patint diverses contusions a l'esquena, braç i una cama segons l'informe de lesions que li van fer al CAP de Taialà on va anar l'endemà per, posteriorment, presentar denúncia a la comissaria de la Policia Municipal.

Els fets van començar quan la víctima es trobava al balcó de casa seva situat al carrer Josep Maria Prat i, segons informa Diari de Girona i ha pogut confirmar El Gerió Digital, va cansar-se d'escoltar el xivarri que dia rere dia un grup de joves d'entre 14 i 35 anys feia a la plaça del davant. Així doncs, el dilluns es va envalentir i va baixar a recriminar-los la seva actitud, fet que no va agradar als joves, una noia i quatre nois, que van reaccionar apallissant-lo.

La víctima ha explicat al mateix rotatiu que són molts els veïns que s'han queixat repetides vegades a la policia pel soroll que aquests joves generen a diari amb la música, les motocicletes o els crits que profereixen però que, a dia d'avui, encara no s'ha solucionat.