Cassà de la Selva instal·la punts LED al paviment en els passos de vianants

L'objectiu és reforçar la seguretat dels usuaris

L'Ajuntament de Cassà de la Selva (Gironès) ha iniciat aquesta setmana la instal·lació de punts de llum LED en els passos de vianants de l’inici del carrer Marina. L’objectiu és potenciar la visibilitat, reforçar la seguretat de les persones i reduir possibles accidents en aquest punt.

S’han aprofitat les obres del carrer Indústria i de La Bisbal, per instal·lar un sistema de balises amb LED que indiquen els dos passos de vianants que hi ha en aquest punt. Aquestes llums estan encastades en el paviment i són d’alta visibilitat durant la nit. També s’ha reforçat la il·luminaria amb uns fanals específics per als passos de vianants, a més dels que hi ha en els carrers.

Els passos de vianants, també s’han pintat de color vermell i blanc. Com s’ha demostrat en altres actuacions fetes a la població, amb aquesta pintura són més visibles per als conductors i asseguren que els vianants puguin travessar el carrer amb més seguretat.

Aquesta actuació, que l’Ajuntament tenia prevista, va ser una de les millores que l’empresa que va guanyar la licitació de les obres del carrer Indústria i La Bisbal va oferir com a millora. Per tant, s’ha pogut realitzar sense cap cost pel consistori.

Una vegada s’hagi comprovat el seu correcte funcionament, l’Ajuntament té previst d’instal·lar-ne en altres punts del municipi, on hi ha molta afluència de vehicles i vianants.