Uns 3.000 visitants van passar pel Cap de Creus aquesta Setmana Santa

Una mitjana de 500 persones al dia van veure el Paratge de Tudela

El Parc Natural del Cap de Creus ha atès més de 3.000 visitants durant el període de Setmana Santa a través dels centres d'informació de l'Espai Cap de Creus, el Palau de l'Abat i el paratge de Tudela. Destaca l'afluència de públic que ha passat per la zona de Tudela, amb més de 500 persones diàries i amb un total de visites que superen les 2.000.

La major part de les persones que hi han passat eren de Catalunya, seguides de públic d'arreu de l'estat espanyol. El paratge registra un augment progressiu de públic durant els últims anys, des que se'n va acabar la restauració, segons es destaca des del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

A banda del paratge de Tudela, els centres d'informació de l'Espai Cap de Creus, situat a l'edifici del far del cap de Creus, i el Palau de l'Abat que és la seu del parc natural i està situat al monestir de Sant Pere de Rodes, han ajudat a superar la xifra dels 3.000 visitants durant la Setmana Santa.

Pel que fa a la zona de Tudela, des del Departament d'Agricultura s'assenyala que l'augment de visitants ha estat progressiu. La Setmana Santa del 2011, van desplaçar-s'hi més de 1.000 persones mentre que, durant la del 2012, gairebé se'n va duplicar el nombre ja que van arribar a les 1.800.