Un centenar de persones fan escarni davant la seu del PP a Girona

La PAH convocarà més protestes en els propers dies per reclamar la dació en pagament retroactiva

Un centenar de persones han respost a Girona la crida que les PAH han fet arreu de l'Estat per fer 'escrache' davant les seus del PP. Corejant consignes com 'Sí es pot' o 'Gent sense casa, cases sense gent; no s'entén', els concentrats han mostrat el desacord amb la proposta de reforma de la Llei Hipotecària.

La portaveu de la PAH a Girona, Marta Afuera, ha vinculat la protesta amb la decisió del regidor de la ciutat Eduard Palomares d'abandonar el PP i ha celebrat que -entre d'altres- hagi decidit deixar el partit pel seu desacord amb la visió dels populars sobre la legislació hipotecària. La PAH ja ha anunciat farà més 'escrache' i convocarà protestes per reclamar la dació en pagament retroactiva.

La protesta a Girona s'ha fet coincidir amb les que aquest dimarts han tingut lloc a la resta de l'Estat. Mentre tenia lloc la concentració, els Mossos d'Esquadra han custodiat l'entrada de l'edifici del carrer Migdia on es troba la seu del PP.

Mentrestant, però, el degoteig d'execucions hipotecàries a la demarcació no s'atura. La portaveu de la PAH Girona, Marta Afuera, ha explicat que tan sols en els propers dies a la plataforma els n'han arribat més d'una desena. Demà al matí, precisament, n'hi ha un altre de programat. Avui, la pressió de la PAH ha aconseguit fer aturar el desnonament d'una família de Flaçà (Gironès) amb dos fills de 4 i 7 anys.