Felipe Campos, Premi Fundació Príncep de Girona Social 2013

Els guardons es lliuraran en el marc del Fòrum Impulsa que se celebrarà el 26 de juny a l'Auditori de Girona

La Fundació Príncep de Girona (FPdGi) reconeixerà Felipe Campos, director general de l'Associació Educativa Ítaca, amb el Premi Fundació Príncep de Girona Social 2013, que premia joves emprenedors socials amb projectes que fomentin la integració de grups marginats o en risc d'exclusió. El jurat de la fundació premia Campos pel seu "compromís personal en l'àmbit social arrelat al territori i al llarg del temps, per la seva capacitat de lideratge, per la seva actitud exemplar i per la seva lluita per la igualtat d'oportunitats dels col·lectius més desfavorits, en un context social de grans dificultats".

Els premis es lliuraran en el marc del Fòrum Impulsa que se celebrarà el 26 de juny a l'Auditori. Felipe Campos Rubio, nascut a L'Hospitalet de Llobregat l'any 1984, porta més de 10 anys compromès amb l'àmbit social i des dels 22 anys és el director general de l'Associació Educativa Ítaca, entitat declarada d'utilitat pública per la Generalitat de Catalunya. Ha realitzat estudis de Ciències Empresarials i diversos cursos de negocis en institucions com ESADE o la Universitat Ramon Llull.

L'Associació Educativa Ítaca ha vertebrat en els darrers anys una sèrie de projectes socials destinats a la millora de la vida de la infància, la joventut i les famílies del barri de Collblanc-La Torrassa (L'Hospitalet de Llobregat). Felipe Campos Rubio imparteix també docència a diverses escoles de formació com la Fundació Pere Tarrés o el Col·legi de Bibliotecaris de Catalunya.

Dotats amb 10.000 euros i una reproducció d'una obra de l'escultor Juan Muñoz, els Premis Fundació Príncep de Girona es lliuraran en el marc del Fòrum Impulsa que tindrà lloc els dies 26 i 27 de juny i estarà presidit pels Prínceps d'Astúries i de Girona.