23 dotacions dels Bombers treballen en un incendi forestal a les Gavarres

El foc s'ha declarat al Puig d'en Batet, prop dels Àngels

ACTUALITZACIÓ 21:24h | Els Bombers de la Generalitat treballen aquesta tarda en un incendi forestal que s'ha declarat al Puig d'en Batet, entre Sant Miquel i els Àngels al paratge de les Gavarres dins el terme municipal de Girona, molt a prop de Sant Martí Vell. El causant, segons han detallat els Agents Rurals, ha estat un llamp.

L'avís l'han rebut 17:36h i en aquests moments hi estan treballant un total de 18 dotacions terrestres i 5 d'aèries per tal d'apagar les flames. Els mitjans aeris s'han centrat en el flanc dret on hi aboquen tots els esforços per evitar que avanci.

Molt a prop de de l'incendi es troben dues masies que els Mossos d'Esquadra han desallotjat preventivament. Per la seva banda Protecció Civil ha activat l'alerta Infocat. a les 19:33h els Bombers han assegurat que el foc ha creat focus secundaris però que no han progressat, mentre que els avions de vigilància i atac ja es retiraven.

La superfície afectada provisional és de 0,3 hectàrees en total. A les 21h els Bombers resseguien el perímetre que ja no tenia flama però encara presentava alguns focus secundaris i punts calents. Un cop retirats tots els mitjans aeris s'hi han quedat 14 dotacions terrestres que continuen refredant la zona cremada.

ÚLTIMA HORA: Revifa l'incendi de les Gavarres