El PSG femení farà estada al complex Torremirona de Navata

Hi seran del 20 al 25 d'agost

El complex Torremirona deNavata (Alt Empordà) acollirà, entre el 20 i el 25 d’agost, l’estada de preparació de l’equip de futbol femení del Paris Saint-Germain Football Club. El conjunt parisenc, semifinalista de la Champions League i sotscampió de la lliga francesa la temporada passada, és un dels referents en l’àmbit europeu.

Les franceses només van ser superades en les dues competicions per l’Olympique de Lyon, equip del seu país que precisament també es va preparar a TorreMirona abans de proclamar-se campió de la Champions, contra el FC Barcelona, i de la lliga.

El PSG, vencedor de la lliga francesa el 2021, realitzarà per primera vegada la pretemporada a les instal·lacions navatenques. Després del sotscampionat a la D1 i de quedar-se a un pas de disputar la final de la Champions League, aspirarà a lluitar per tots els títols.

El conjunt és entrenat des de finals de juliol per Gérard Prêcheur i compta, a la plantilla, amb les ex del FC Barcelona Kheira Hamraoui i Lieke Martens, i amb 9 jugadors que venen de disputar l’Eurocopa de seleccions al Regne Unit: Sakina Karchaoui, Kadidiatou Diani, Grace Geyoro, Marie-Antoinette Katoto i Sandy Baltimore (França), Ramona Bachmann (Suïssa), Amanda Iliestedt (Suècia), Lieke Martens (Països Baixos) i Celin Bizet Ildhusoy (Noruega).

Durant l’estada a terres empordaneses el PSG disputarà un partit amistós contra el FC Levante las Planas, de primera divisió, el 23 d’agost (19.30 h) a l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava, en un duel amb entrada gratuïta.

Les de París allarguen la llista d’equips de futbol francesos que els últims mesos s’han preparat a Navata. L’equip masculí del Toulouse FC, recent ascendit a la màxima categoria com a campió de la Ligue 2, hi va romandre entre el 26 de juny i el 2 de juliol mentre que el Montpellier HSC, establert a la màxima categoria, li va agafar el relleu entre el 10 i el 16 de juliol.

Del 3 al 7 de gener d’aquest any va ser el torn de l’Olympique de Lyon, que quatre mesos més tard es proclamaria campió de la Champions League femenina per vuitè cop a la seva història (i en sis dels últims set anys) i de la lliga per quinzena vegada. Anteriorment, s’hi havia preparat l’Olympique de Marseille, el Girondins de Bordeaux i l’AJ Auxerre, entre altres. A TorreMirona, aquest estiu (del 25 al 30 de juliol) també hi ha entrenat el FC Andorra, recent ascendit a la Segona Divisió A espanyola.