Investiguen un nou cas de punxada a una noia durant la Festa Major de Roses

L'Ajuntament condemna l'agressió i titlla la pràctica de "perillosa i deplorable"

Els Mossos d'Esquadra investiguen un nou cas de punxada a una noia durant la Festa Major de Roses (Alt Empordà). L'Ajuntament de Roses ha fet un comunicat per condemnar i denunciar l'agressió. A l'escrit, detallen que el Punt Lila instal·lat a la zona de barraques va atendre la noia, que no presentava símptomes de submissió química.

El consistori titlla la pràctica de "perillosa i deplorable" i demana col·laboració ciutadana per "seguir denunciant qualsevol agressió física, verbal o sexual contra qualsevol persona". "Volem mostrar el nostre suport i solidaritat a la noia afectada, així com reafirmar la voluntat de continuar treballant per generar espais de festa segurs i eines per conscienciar el conjunt de la població", afegeixen al comunicat.

Aquest és el segon cas en menys d'una setmana l'Alt Empordà després que la matinada del diumenge passat una noia de 14 anys també va rebre una punxada sens submissió química en el transcurs de la Festa Major de Castelló d'Empúries. En aquella ocasió el consistori també va fer un comunicat denunciant l'agressió.