Una nena de 14 anys sofreix una punxada sense submissió química a la Festa Major de Castelló d'Empúries

Els pares van advertir per Whatsapp a altres pares i coneguts

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) va anunciar ahir una agressió masclista en el transcurs de la Festa Major on una menor de 14 anys va rebre una punxada però sense submissió química i també explicava que des de la Comissió de Festes es va activar el protocol per aquests casos.

Els fets van tenir lloc a quarts de dues de la matinada del diumenge mentre actuava Doctor Prats i la víctima es trobava amb les amigues quan va notar la punxada. Només adonar-se'n va anar directament al Punt Lila on es va activar el protocol, van arribar els Mossos d'Esquadra i va rebre assistència sanitària mentre els familiars la van traslladar a l'Hospital de Figueres. Hores més tard, els progenitors van distribuir per Whatsapp a coneguts i altres pares el succés que havien sofert, alertant-los de la situació.

Des del consistori i la Comissió de Festes han volgut mostrar "tota la solidaritat amb les persones afectades" i han "condemnat els fets" que asseguren "atempten contra la llibertat de les dones en espais d'oci". El comunicat també explica que "no es pot cedir davant d'aquest tipus d'actituds" mentre que seguiran "treballant per conscienciar i protegir els espais de festa que permetin a les dones assistir-hi i gaudir-ne amb tranquil·litat".