Tanca la piscina coberta de Santa Coloma de Farners i deixa als socis penjats

L'Ajuntament assenyala a l'empresa que gestiona l'equipament de prendre la decisió de forma "unilateral"

L'empresa que gestiona la piscina i centre de fitness de Santa Coloma de Farners (Selva), Sport Assistance 2000, ha decidit tancar les instal·lacions després de penjar un escrit aquesta matinada a les xarxes socials on anunciava que avui ja no obriria les portes "fins a nou avís", sense haver alertat prèviament als seus socis.

Des de l'Ajuntament han reaccionat a la decisió publicant un breu comunicat on asseguren "lamentar" la decisió de l'empresa que l'ha pres de forma "unilateral i injustificada" i "sense el consentiment" del consistori. En el document asseguren que la voluntat és trobar la manera de reobrir les instal·lacions "el més ràpidament possible" per tal de continuar donant el servei a usuaris i abonats de "La Piscina de la Selva".

Precisament aquests últims són els que han reaccionat de forma més irada a l'anunci del tancament, publicant comentaris on reclamen se'ls tornin els diners de les quotes que han pagat per avançat, en alguns casos, fins a finalitzar l'any i que ara es troben amb que no poden accedir a les instal·lacions.

Membres de l'equip de govern s'han reunit aquest matí per tal de buscar una solució a la problemàtica i en les properes hores donaran més informació de què ha passat.