La Vall d'en Bas aprova inicialment el projecte per posar gespa artificial al camp de futbol

També s'adequarà l'entorn de l'estadi i tindrà un pressupost d'uns 300.000 euros

L'Ajuntament de la Vall d'en Bas (Garrotxa), ha aprovat inicialment en el ple municipal d'aquest mes d'agost el projecte executiu per la instal·lació de gespa artificial i adequació de l'entorn del camp de futbol municipal de Sant Esteve d'en Bas,redactat per Víctor Payró Milan.

La seva aprovació, que va aparèixer ahir publicada al DOGC, obre un termini de trenta dies a comptar a partir d'avui d'informació pública per tal que s'hi puguin deduir al·legacions i reclamacions, entenent-se definitivament aprovat si no se'n formulen. Els treballs per a instal·lar-hi la nova gespa i adequar l'estadi tindrà un cost de gairebé 300.000 euros i està previst que les obres comencin el proper mes de novembre.

Els treballs tenen un període d'execució de dos mesos i mig, segons el projecte, per la qual cosa s’espera que a principis de 2023 els equips de la Vall d’en Bas puguin fer ús de les noves instal·lacions. Amb tot, els treballs es durant a terme un cop començada la competició, per la qual cosa els entrenaments i els partits es jugaran al camp municipal dels Hostalets d'en Bas.