Els Bombers atenen 33 emergències per les tempestes d'aquesta tarda

El telèfon d'emergències 112 ha rebut onze trucades per la pluja i els forts vents

Els Bombers de la Generalitat han atès a un total de 33 emergències fruit de les tempestes que s'han registrat aquesta tarda a Catalunya, la majoria concentrades a la Regió Metropolitana Nord (15 en total) seguit de la Regió Centre (10), mentre que la demarcació de Girona és la tercera amb 5 actuacions.

La majoria de les accions que han realitzat els Bombers han estat per a petites inundacions i caigudes de branques o arbres. Per la seva banda, el telèfon d'emergències (112), ha registrat un total d'onze trucades fins a les cinc de la tarda relacionades amb la pluja i els forts vents.

De tots els avisos que ha rebut emergències, n'hi havien dos a poblacions gironines: Fogars de la Selva i Girona, amb una trucada cadascuna. La resta d'avisos s'han realitzat a Breda, la Garriga, Roda de Ter, Mollet del Vallès, Sabadell, Sant Esteve de Palautordera, Tagamanent i Terrassa.

La tempesta s'ha iniciat pel Ripollès i ha anat baixant en diagonal, afectant, principalment la Garrotxa, Osona, la Selva i el Maresme.