Blanes aprova inicialment l'enderroc del bloc de serveis que allotjava el restaurant Els Pins

Els treballs tenen un pressupost de 33.725 euros

L'Ajuntament de Blanes (Selva) ha aprovat inicialment el projecte d'enderroc del bloc de serveis situat davant el mar al Passeig de S'Abanell on antigament s'hi allotjava el restaurant Els Pins i que porta anys tancat. Els treballs tenen un pressupost de 33.725 euros i un termini d'execució de com a màxim 30 dies segons estipula el pla de treball.

La superfície total construïda actualment és de 306,75 metres quadrats format per una part d'obra de 231,65 metres i una coberta de xapa que ja no compta amb els tancaments d'alumini i vidre de 75,10 m2 i que anteriorment feia les funcions de terrassa del restaurant amb vistes al mar. La distribució interior comptava amb una cuina totalment equipada, un conjunt de banys comunitaris i una zona de magatzem.

Segons estipula el projecte, que ha sortit avui publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i que es posa en exposició pública durant trenta dies, l'objectiu és l'enderroc total de l'edifici, deixant el solar net i amb un paviment de sauló el més consolidat possible.

Prèviament a l'enderroc -que encara no té data fixada- s’hauran fet les feines de desconnexió de les escomeses elèctriques, d’aigua i de gas per personal homologat.