Vidreres obrirà un aparcament per a autocaravanes aquest any

Podrà acollir sis vehicles i podran quedar-s'hi durant 72 hores

L'Ajuntament de Vidreres (Selva) té previst aquest any que es porti a terme una de les actuacions que porta temps treballant-se des de la regidoria de Turisme com és l'aparcament per a autocaravanes. "Tenint en compte l’auge d’aquesta modalitat de turisme, i la situació estratègica del municipi, em cregut convenient emprendre aquest projecte que finalment podrà veure la llum aquest any”, explica el regidor de l'àrea, Gerard Morgado. 

El terme municipal ha experimentat un augment de l’afluència d’aquest tipus de vehicles tot i no tenir un espai específic per estacionar ni amb les característiques requerides. L’actuació està prevista a la zona dels horts d’en Pere Pau (a l’esplanada del pavelló municipal), ubicant el nou pàrquing just als peus de la zona comercial del municipi, per tal de revertir positivament també en el comerç local.

El pàrquing constarà amb tots els serveis necessaris com són aigua potable, desaigüe per aigües grises i instal·lacions de buidatge de químics. La capacitat permetrà acollir a l’hora sis autocaravanes aparcades i el límit d’estacionament permès serà de 72 hores. Aquest límit estarà regulat pel reglament d’ús, que contempla sancions per incompliment. 

L’alcalde, Jordi Camps, explica que “amb aquesta iniciativa es vol afavorir i reforçar el sector turístic de Vidreres. El turista d’autocaravanes és un turista respectuós  amb la natura i els pobles i que cada cop és més potent a nivell europeu i català”.