Torroella aprova definitivament la millora d'accés sud a l'escola Guillem de Montgrí

Els treballs estan pressupostat en 48.058 euros

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) ha aprovat definitivament a través d'un decret d'alcaldia el projecte de millora de l'accés sud de l'escola CEIP Guillem de Montgrí que compta amb un pressupost de 48.058,64 euros (IVA inclòs). L’objectiu és millorar i facilitar la mobilitat de les famílies als accessos de l’escola, pacificant el trànsit en l’entorn escolar i millorant el condicionament de la zona per accedir a altres instal.lacions i serveis municipals.

La proposta consta de dues intervencions que volen anar integrades al nou projecte de camins segurs ideat per l’Ajuntament. Per una banda, es demana una porta nova d’accés sud al recinte escolar que faciliti l'arribada i recollida de l’alumnat, d’aquesta manera es potenciaria l’espai verd existent a l’accés sud com espai d’entrada i sortida.

Es projectarà un petit porxo a l’entrada, mobiliari urbà com ara bancs i jardineres, una font, un aparcament de bicicletes en forma de “U invertida” i senyalització pintada al terra, si s’escau, a la part de carretera que quedarà alliberada de cotxes aparcats segons el projecte de camins segurs.

L'aprovació del projecte ha sortit avui publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) per la qual cosa es posa punt i final a la via administrativa. Ara només resta la possibilitat d'interposar un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos a comptar a partir de demà.