Anuncien noves incorporacions al cartell del PopArb 2013

El projecte 'Convergència i Unió' passarà pel festival

Desprès d'anunciar els primers protagonistes, el popArb ha afegit aquest dimecres cinc actuacions més per l'edició d'enguany, la vuitena, que tindrà lloc els dies 28 i 29 de juny. Espaldamaceta, amb un nou treball molt més elèctric que els anteriors; el nou projecte en comú 'Convergència i Unió' dels músics Ramón Rodríguez, Maria Rodés i Martí Sales, tres cantants amb projectes artístics ben diferenciats es reuneixen per fer cançons conjuntament; Pau Vallvé amb 'De Bosc'; The Suicide of Western Culture presentant el seu segon disc 'Hope Only Brings Pain'; i el duet Spazzfrica Ehd i Papa duPau, o el que és el mateix ZA!, amb el seu nou disc "WANANANAI", són les noves incorporacions al cartell.

El festival havia anunciat ja la presència de La iaia, Standstill, El Petit de Cal Eril, La Habitación Roja i Univers. Ara s'hi afegeixen cinc actuacions més (i vuit artistes), però el cartell no està tancat.

Una de les actuacions més novedoses serà la que protagonitzaran els músics Ramón Rodríguez (The New Raemon), Maria Rodés i Martí Sales. Els tres músics, amb projectes artístics ben diferenciats, es reuneixen per fer cançons conjuntament en un projecte que han batejat 'Convergència i Unió'. Aquest projecte neix, expliquen, fruit de les ganes de provar coses noves, deixant de banda momentàniament la pròpia carrera musical. Als tres cantants hem d'afegir el toc del mestre Marc Clos, a les percussions, un cançó amb la veu de Clara Vinyals i la producció de Paco Loco.