El SEPC de la UdG es mostra preocupat pel nomenament d'Aleixandre

Creuen que el seu objectiu és "el mercadeig de l'ensenyament"

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) a la Universitat de Girona (Udg), ha assegurat aquest matí veure amb "preocupació" el nomenament de Rosa Núria Aleixandre com a nova presidenta del Consell Social de la UdG.

Des del SEPC asseguren que el currículum de la presidenta deixa entreveure una "una visió ideològica marcada cap al mercadeig de l'ensenyament". D'altra banda, els estudiants també destaquen la seva militància amb CiU; essent senadora pel partit des del 2004 fins el 2011. "Aleixandre impulsarà, encara més, les polítiques de retallades i el model de privatització de la universitat pública que en fa bandera el conseller Mas-Colell. I seguint la tònica política de la rectora Anna Maria Geli", expliquen.

Finalment, el sindicat també fan incís en els treballs de la nova presidenta per l'impuls del Pla Bolonya i les seves ànsies d'incrementar les aportacions privades a la cultura i a la recerca científica.

"És per això, que des del SEPC UdG no podem estar tranquils davant els atacs que pateix cada dia la universitat pública. Avui, amb més motius, vigilarem de prop la tasca de la nova presidenta del Consell Social i denunciarem públicament totes aquelles accions que des d'aquest òrgan antidemocràtic es facin en contra de la universitat pública, de qualitat i catalana", han remarcat.