Entren a la força dins una benzinera i s'enduen els diners de la caixa

Els lladres van actuar de matinada, quan l'establiment estava tancat

Uns lladres han forçat la finestra d'una benzinera de Caldes de Malavella (Selva) i han aconseguit endur-se diners de la caixa registradora. Els fets van passar la matinada del diumenge 31 de març, quan l'establiment estava tancat. Els lladres van aconseguir accedir a l'interior de la botiga a través d'una finestra i, malgrat que l'alarma va sonar, van tenir temps a endur-se el botí abans que arribés la policia.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de la central d'alarmes a un quart de tres de la matinada i, quan van arribar a la benzinera, els lladres ja havien fugit. Es tracta de la benzinera Repsol situada al peu de la C-35. No ha transcendit la quantitat de diners que han aconseguit endur-se.

Fa just dues setmanes, una altra benzinera de Torroella de Fluvià (Alt Empordà) va ser objecte d'un robatori. En aquella ocasió, els delinqüents van actuar mentre l'establiment era obert i van amenaçar la dependenta amb una arma de foc. Els atracadors van tancar la dona en el magatzem i van arribar a encanonar-la al cap amb una pistola. Per això, la dependenta va patir una crisi d'ansietat. Els lladres, però, van marxar sense ni un euro perquè en aquesta benzinera els diners van a parar directament a una caixa subterrània que no té accés directe.