Enxampen a Blanes un home amb més de 5 quilos de marihuana dins el cotxe

La droga està valorada entorn els 23.000 euros

Agents de la Policia Local de Blanes (Selva) van procedir dimecres passat a la detenció d'un veí del municipi acusat d'un suposat delicte contra la salut pública després de localitzar-lo amb dos sacs dins el cotxe amb més de 5.000 quilos de marihuana amb un valor de mercat que aniria entorn dels 23.000 euros.

Els fets es van iniciar arran d'una investigació d'una persona que rebia multes de tràfic i un impost de Manresa sense haver estat mai el titular del vehicle que generava aquestes despeses. La Policia Local de Blanes va ser alertada que el vehicle en qüestió havia entrat al municipi, i per aquest motiu van iniciar una recerca per atrapar-lo. Finalment el dimecres cap a un quart d’onze del matí, dues patrulles van poder interceptar-lo al detectar que circulava per l’Avinguda d’Europa, a la zona industrial.

Primer van iniciar les oportunes comprovacions de la seva documentació, i quan van informar al conductor que procedirien a l’escorcoll del vehicle, va començar a posar-se visiblement nerviós. Tot seguit els agents van trobar-li al maleter dos sacs amb 5,224 quilos de marihuana i una mascareta anti-gas com les que s’utilitzen habitualment a les plantacions.

A l’hora d’escorcollar-li les seves pertinences personals van comprovar que duia al damunt prop de 6.000 euros en bitllets fraccionats, mentre que la quantitat de marihuana comissada està valorada en uns 23.000 euros. Després de la detenció, la Policia Local de Blanes també ha procedit a la immobilització del vehicle, ja que s’està investigant per un possible delicte de falsedat documental, a l’espera que les autoritats determinin el següent procediment.