Calonge i Sant Antoni inverteix 120.000 euros en millorar les platges

S'han executat un total de 18 actuacions

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà) ha renovat enguany les instal·lacions de les platges per millorar i incrementar la qualitat dels serveis, i facilitar a tothom l’accés i l’ús de les platges amb comoditat i seguretat amb una inversió total de 120.000 euros.

Entre les inversions que s’han executat hi ha la creació d’illes per les dutxes complimentades amb mobiliari urbà de platges, per tal de fer més còmode i funcional l'entada i sortida de la sorra als usuaris de les platges, i s’han instal·lat noves passarel·les per facilitar l’accés a la platja i a l’aigua. També s’han instal·lat quatre noves baranes d’acer inoxidable a diversos punts de la platja, que sumades a la que ja hi havia, i a les set baranes de corda existents, eleven fins a dotze els punts on les persones poden entrar i sortir de l’aigua amb total seguretat.

Així mateix, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, segueix apostant per facilitar el bany assistit, i ha reforçat aquest servei millorant-ne les instal·lacions i ampliant-ne l’horari.  Cal recordar que durant l’estiu del 2022 es van realitzar més de 1.500 banys assistits a la Platja a l’Abast de Torre Valentina, situant Calonge i Sant Antoni en una posició capdavantera pel que fa a l’assistència del bany per a persones amb dificultats de mobilitat a la Costa Brava.

Amb un total de 18 actuacions i instal·lacions i amb un pressupost total de més de 120.000 euros, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni referma el seu compromís per fer del municipi una destinació de turisme familiar i de qualitat de primer nivell, i mantenir-lo entre les destinacions turístiques més valorades de la costa catalana. Les platges de Calonge i Sant Antoni també han renovat enguany les quatre banderes blaves per les platges d’Es Monestrí, Sant Antoni, Torre Valentina i Cala Cristus-Ses Torretes,  demostrant el compromís del consistori amb el medi ambient, la seguretat i l'accessibilitat.