Sant Feliu de Guíxols tramita 408 sol·licituds d’ajuts al lloguer d'habitatge

De moment s’han resolt les referents a gent gran, que han incrementat un 14% respecte el 2021

L’Oficina Local d’Habitatge de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) ha tramitat 408 sol·licituds d’ajuts al lloguer, 247 de les quals han anat a través del Ministeri i que estan pendent de resoldre's. Aquesta va ser la darrera campanya, si bé anteriorment, 104 persones van demanar el bo jove, destinat als menors de 36 anys.

També hi van haver 57 demandes d’ajuda de gent gran, que de moment, són les úniques que l’administració ha resolt. En aquest sentit, destaca que el nombre de beneficiaris d’ajuts a persones més grans ha crescut un 14% respecte l’any passat, en bona part gràcies a la campanya de comunicació que es va fer des de l’Ajuntament.

La regidora de Drets Socials de Sant Feliu de Guíxols, Laura Serrano, destaca que va destinada a la ciutadania més vulnerable. “Es tracta d’un suport per a famílies que realment ho necessiten i creiem que és rellevant el nombre de persones que ho han sol·licitat”, ha remarcat la regidora

Aquest any l’ajuda del Ministeri incloïa la cessió d’un habitatge o, com a novetat, d’una habitació. Això sí, només hi podien optar les persones més grans de 36 anys, ja que els menors d’aquesta edat haurien d’haver sol·licitat el bo jove.