Quatre detinguts per intentar robar 2.000 euros en peces de plom d'una empresa de Sant Julià de Llor

Van saltar una tanca de dos metres però finalment no es van poder endur el botí

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Santa Coloma de Farners van detenir el dia 17 de juliol quatre homes, d’entre 27 i 50 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a empresa.

A mitjanit el vigilant de seguretat d’una empresa de gestió de residus, situada a Sant Julià de Llor i Bonmatí (Selva), va detectar un grup de persones que saltaven la tanca perimetral, de tres metres d’altura, i es dirigien a la zona on tenen emmagatzemat el plom.

Diverses patrulles policials van localitzar, just al costat de la tanca, una tona de peces de plom valorades en 2.000 euros a punt per ser carregades i sostretes.

A uns dos-cents metres de l’empresa, just al carrer de la Selva, van trobar un turisme estacionat amb quatre ocupants al seu interior. Els agents els van identificar i van observar que anaven molt suats, amb esgarrinxades per tot el cos i, a més, anaven bruts de la mateixa pols grisa i blanca de la que desprèn el plom.

Els mossos els van detenir a tots com a presumptes autors d’aquest delicte de robatori amb força a interior d’empresa. Els detinguts, algun d’ells amb antecedents, passaran avui 19 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.