Enxampat un home per rebentar cabines de telèfon a Girona

El detingut en robava la recaptació i es va emportar uns 600 euros

Els Mossos d'Esquadra han atrapat un home de 54 anys que en només una hora va rebentar cinc cabines e telèfon per robar-ne la recaptació. El detingut s'ajudava d'unes peces de plàstic amb les quals travava les cabines i, després, rebentava el caixetí on hi havia els diners. Els agents, després de rebre l'alerta d'un ciutadà que l'havia vist en plena acció, el van enxampar per la zona del Palau de Justícia de la ciutat. El detingut, a qui se l'imputa un delicte de danys, passarà en breu a disposició judicial.

Arreglar les destrosses que va fer a les diferents cabines costarà entre 550 i 600 euros. La detenció va tenir lloc aquest dimecres passat a la matinada. Un ciutadà va trucar als Mossos d'Esquadra per alertar-los que havia presenciat com un home s'estava dedicant a rebentar diverses cabines de telèfon de la ciutat.

Una patrulla de paisà, que feia patrullatge preventiu per la zona comercial de Girona, va posar-se a buscar el sospitós. Al cap de poca estona, pels voltants del nou Palau de Justícia, els mossos van trobar un home que coincidia plenament amb la descripció que els havien donat.

Els agents van identificar-lo i el van escorcollar. Es tractava de Juan G.S., de 54 anys i veí de la ciutat. Quan li registraven la motxilla, els mossos hi van trobar a l'interior diverses peces de plàstic. Amb elles, el detingut travava les cabines de telèfon i, després, en forçava el calaix de la recaptació.

En total, en només una hora, Juan G.S. va arribar a rebentar cinc cabines de telèfon. Arreglar aquestes destrosses costarà a la companyia entre 550 i 600 euros.

Els Mossos d'Esquadra van detenir Juan G.S. per un delicte de danys. El lladre, que no té antecedents, passarà en breu a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.