Es mantindran temperatures suaus fins dilluns de Pasqua

No s'esperen precipitacions a les comarques gironines

El pas d'algunes pertorbacions, en general poc actives, donaran lloc a una variabilitat meteorològica al llarg dels propers dies de Setmana Santa, segons ha indicat el Servei Meteorològic de Catalunya. L'ambient es mantindrà suau tots els dies amb lleugers alts i baixos de la temperatura, però a partir de dilluns s'iniciarà una davallada tèrmica.

Dilluns de Pasqua arribarà una nova pertorbació que farà augmentar la nuvolositat en general i la possibilitat de precipitacions a qualsevol punt, tot i que s'anirien restringint la meitat nord del país amb el pas de les hores. La resta d'aquest dijous Sant es preveu poc ennuvolat, tot i que a la tarda creixeran nuvolades al Pirineu i meitat est que deixaran alguns xàfecs que localment podrien anar acompanyats de tempesta. La cota de neu rondarà els 2.000 metres. Divendres Sant estarà entre mig i molt ennuvolat, i la nuvolositat més compacta es concentrarà a la meitat oest i al terç nord.

En aquests sectors podran caure algunes precipitacions aïllades i poc abundants, amb una cota de neu que es mantindrà al voltant dels 2.000 metres. Dissabte i diumenge dominarà el sol en general, amb el creixement de nuvolades de tarda al Pirineu i al quadrant nord-est, on es preveuen alguns ruixats localment acompanyats de tempesta, especialment dissabte. La cota de neu caurà fins als 1.600 metres.

Dilluns de Pasqua arribarà una nova pertorbació que farà augmentar la nuvolositat en general i la possibilitat de precipitacions a qualsevol punt, tot i que s'anirien restringint la meitat nord del país amb el pas de les hores.

L'ambient es mantindrà suau tots els dies amb lleugers alts i baixos de la temperatura, tot i que a partir de dilluns s'iniciarà una davallada tèrmica.