Detingut l'home que hauria matat la seva mare d'una punyalada a Maçanet de la Selva

La principal hipòtesi és que li ha clavat una ganivetada al coll durant un brot psicòtic

ACTUALITZAT 18:35h | Els Mossos d’Esquadra han detingut el responsable de la mort violenta d’una dona aquest dissabte al veïnat de Torre Marata de Maçanet de la Selva. La policia ha rebut un avís a les 11.50 hores que hi havia una dona ferida d'arma blanca al carrer.

Segons ha pogut saber aquest diari es tractaria d'un apunyalament, l'autoria del qual s'atribueix a un home de 32 anys que hauria matat a la seva mare d'una ganivetada al coll i després hauria fugit de la masia amb un quad.

El marit ha baixat a la víctima fins al carrer i des d'allà l'ha dut en cotxe que encara tenia constants vitals fins a la base de Suport Vital Bàsic que té el municipi a les piscines municipals, a l'Avinguda de Sant Llorenç. Un cop allà, però, ja es trobava en aturada cardiorespiratòria i les unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) desplaçades no han pogut fer res per salvar-li la vida.

El fill, que semblaria ser ha patit un brot psicòtic,ha estat objecte d'un ampli desplegament per part dels Mossos d'Esquadra -amb helicòpter inclòs- que han iniciat una recerca fins trobar-lo i arrestar-lo a Massanes. Les properes hores passarà a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

L'Ajuntament de Maçanet de la Selva ha convocat per aquest vespre a les 20h un minut de silenci davant del consistori alhora que també s'ha decretat un dia oficial de dol a partir de demà.