Investiguen la mort d'una dona apunyalada a Maçanet de la Selva

Les primeres informacions parlen d'un home que ha matat a la seva mare

ACTUALITZAT 15:26h | Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona aquest dissabte al veïnat de Torre Marata de Maçanet de la Selva (Selva), segons han confirmat fonts policials a El Gerió Digital. L'avís a la Policia Local i als Mossos s'ha efectuat a les 11:50h quan els han advertit d'una dona ferida d'arma blanca a la via pública.

Segons ha pogut saber aquest diari es tractaria d'un apunyalament, l'autoria del qual s'atribueix a un home de 32 anys que hauria matat a la seva mare d'una ganivetada al coll.

El marit ha baixat a la víctima fins al carrer i des d'allà l'ha dut en cotxe que encara tenia constants vitals fins a la base de Suport Vital Bàsic que té el municipi a les piscines municipals. Un cop allà, però, ja es trobava en aturada cardiorespiratòria i les unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) desplaçades no han pogut fer res per salvar-li la vida.

El fill, que semblaria ser ha patit un brot psicòtic, s'ha donat a la fuga i els Mossos d'Esquadra l'estan buscant. L'han trobat pels voltants de les 15:40h i l'han detingut.