Salt torna a equilibrar els paràmetres de PH de la piscina municipal

Aquest matí les instal·lacions estaven tancades

La piscina municipal de Salt (Gironès), ha tornat a tancar les instal·lacions aquest matí per tal de tornar a equilibrar els paràmetres de PH de l'aigua, una operació que el consistori assegura forma part dels controls habituals en la instal·lació.

Amb tot, el vas petit ha pogut obrir a les 11h mentre que es seguia treballant en la piscina gran per tornar-la a obrir el més aviat possible. El dispositiu especial de control continuarà en actiu a l’espera que durant els propers dies s’executin les obres per solucionar el problema del sistema de filtratge de l’aigua que ha evitat el funcionament normal de la instal·lació en aquest inici de temporada.

La piscina municipal ha estat focus de polèmica les darreres setmanes després que el passat 21 de juny onze nens van patir una intoxicació per una descompensació del PH i el clor a l'aigua. Més recentment, tres nens d'una casa de colònies també van patir una segona intoxicació el 10 de juliol però aleshores no va quedar clar si el motiu va ser una capbussada a la piscina o bé fruit d'aliments en mal estat.