Figueres invertirà 900.000 euros per asfaltar trenta carrers

Els treballs començaran a la tardor

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Figueres (Alt Empordà) ha aprovat avui el Pla d’asfaltatge 2022 que suposarà la millora de 30 carrers de la ciutat, amb una inversió de 900.000 euros. Aquest pla d’asfaltatge se suma als que ja s’han realitzat els tres anys anteriors.

Els treballs, que s’iniciaran a la tardor, suposaran la millora de l’asfalt de bona part de la ciutat i inclou els següents vials: Calçada Romana, Camí Vell de Vilatenim, Campinya, Carme Monturiol, Costa Brava 70, Cresques Elies-Dr Pasteur, Ctra. Vilabertran a Vilatenim, Dr. Pasteur, Duana-Nou Vilatenim, Duana 37, Enric Sans, Esperança, Frederic Mistral, Itàlia, Joan Bruguera, Jòncols, Josep Ma Segarra, Lleida, Món Millor, Mossèn Franco, Passatge Ponent, Port de la Selva (La Salle), Ronda Sud, Rec Arnau, Avinguda Roses (entre Capricorn i Escorpió), Rotonda Ctra de Roses-Campinya, Sant Pau (Muntaner-Sant Jordi), Sant Vicenç, Taure, Travessera Rec Arnau i Víctor Català.

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha explicat que “aquest és el pla d’asfaltatge més ambició que tindrà la ciutat i que donarà resposta a la manca d’inversions que ha patit la ciutat durant massa anys”.

El vicealcalde, Pere Casellas, ha afegit que “estem posant ordre a la ciutat i l’objectiu és acabar el mandat actual amb el 70% dels carrers de la ciutat asfaltats de nou”.