L'Acústica de Figueres presenta una trentena de propostes musicals i totes gratuïtes

El certamen se celebrarà de l'1 al 4 de setembre

El Festival Acústica ha presentat aquest dimecres la dinovena edició que se celebrarà de l’1 al 4 de setembre en tres escenaris del centre històric de Figueres (Alt Empordà) i reunirà una trentena de propostes musicals, totes elles gratuïtes, retornant així als inicis del festival.

El retorn de l’Acústica sense restriccions comptarà amb els concerts de grups com Oques Grasses, Sopa de Cabra, Els Catarres, Ptazeta, Doctor Prats i Joan Dausà. També formen part de l'oferta musical festival de l’Alt Empordà The Tyets, Delafé i Las Flores Azules, La Fúmiga, Clara Peya o El Petit de Cal Eril. El festival aposta per noms emergents catalans com Memé,Sexenni, Maria Jaume, Habla de Mí en Presente i Dan Peralbo i artistes empordanesos com La Ludwig Band, Clima o Oníria, entre altres.

Pel que fa a la programació diürna familiar estarà protagonitzada per Xiula, al seu espectacle s’hi podran escoltar els seus grans èxits ‘Verdura i peix’, ‘Polls’ o ‘Sucre’. També passaran per la programació familiar els ja tradicionals Orquestra Di-Versiones.

El festival arrencarà l’1 de setembre amb Doctor Prats com a cap de cartell. De l’1 al 4 de setembre es disposaran tres escenaris al centre històric de Figueres. Cada jornada comptarà amb un espai gastronòmic.