Guanyem Girona denuncia constants talls de llum al cinema Truffaut

Les pel·lícules es queden a mitges o bé s'han de suspendre sessions

El Cinema Truffaut va recuperar el juny de l'any passat l'emplaçament que havia ocupat originàriament a les instal·lacions de l’antic Cinema Modern, després de la finalització de la primera fase de les obres d’adequació d’aquest equipament municipal. Amb tot, el grup municipal de Guanyem Girona va denunciar en ple d'ahir que el cinema pateix reiterats talls de llum durant les projeccions perquè la instal·lació elèctrica encara és la provisional de les obres i amb l’augment de demanda elèctrica provoca que saltin els ploms.

El portaveu del Guanyem, Lluc Salellas exposava com s'ha hagut de suspendre algunes projeccions a mitja pel·lícula perquè la llum marxava reiteradament i que això també ha obligat a suspendre’n alguna sessió.

Així mateix, des del grup a l'oposició també han lamentat que fa més d’un any que la façana del Cinema Modern presenta un aspecte "deixadesa” perquè es manté el cablejat provisional penjat “de mala manera”. Alguns veïns també han denunciat en alguna ocasió a les xarxes socials aquesta problemàtica.

D’altra banda, des de Guanyem també han lamentat els endarreriments en la segona fase del Cinema Modern, que ha d’incloure la segona sala del Truffaut així com un teatre amb grades retràctils. En un principi la segona fase s’havia d’iniciar a principis de 2022 per un cost d’uns 1,6 milions d’euros que havia d’assumir l’Ajuntament, però des de Guanyem constaten que a dia d’avui “aquestes obres ni han començat ni se sap d’on sortiran els diners per finançar-les”.