Ingressa a presó un lladre d'interiors de cotxes estacionats en restaurants de Girona

També va robar aparells mèdics valorats en 65.000 euros d'un vehicle en un pàrquing de Barcelona

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Girona van detenir el dia 6 de juliol un home de 37 anys, com a presumpte autor de tres delictes de robatori interior de vehicle. Durant la tarda del mateix dia, els mossos van ser alertats pel propietari d’un restaurant de Campllong (Gironès) que havia detectat un home relacionat amb robatoris interior de vehicle.

Quan van arribar al lloc dels fets, el testimoni havia bloquejat la sortida del pàrquing amb una excavadora i va facilitar la descripció del vehicle del sospitós. De seguida, els agents van veure un home que fugia corrents i llençava un telèfon a terra.

En pocs metres el van aturar i el van identificar. El telèfon recuperat pertanyia a una treballadora del mateix restaurant a qui li havia forçat el vehicle. Posteriorment, van rebre l’avís del responsable d’un restaurant de Quart (Gironès) que els informava que dos clients haurien patit dos robatoris amb força a l’interior dels respectius vehicles.

Entre els objectes localitzats en el vehicle del detingut, hi havia la bandolera que el relacionava directament amb les víctimes de Quart. Els agents també hi van localitzar diferents aparells mèdics valorats en 65.000 euros.

A part dels tres robatoris a pàrquings de restaurants, se li atribueix un quart robatori amb força a l’interior d’un vehicle estacionat  en un pàrquing de pagament a Barcelona, en el qual havien sostret el material mèdic recuperat.

La detenció s’emmarca en el dispositiu preventiu per evitar robatoris a l’interior de vehicles en pàrquings de restaurants de municipis del Gironès. El detingut, a qui li consten antecedents policials, va passar el dia 8 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar el seu ingrés a presó.